Nederland België

Bikeshift in 2023 in vogelvlucht

In het afgelopen jaar heeft Bikeshift veel hoogtepunten en enkele dieptepunten meegemaakt. Verlengingen van samenwerkingen met huidige klanten en het verwelkomen van nieuwe klanten. Ook hebben we onze dienstverlening uitgebreid, zijn we geslaagd voor onze certificeringen in Nederland én België en hebben we ons hard gemaakt voor een gedragscode voor fietskoeriers. Ga terug in de tijd via onderstaande blog voordat we 2024 binnen fietsen!

21 December 2023ΙBikeshift

Uitbreiding van onze dienstverlening

In een jaar vol groei en strategische ontwikkelingen hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Voor onze klanten vinden we steeds meer gevarieerde collega’s. Van orderpicker tot duurzame bezorger, samen vervullen we de behoeften van onze klanten. Waar we eerst en vooral focuste op fietsbezorging hebben we onze dienstverlening verbreed in de duurzame last-mile deliverysector. Uitgangspunt daarbij is altijd: goed werkgeverschap en bezorging met een duurzaam vervoersmiddel.(zie blog voor meer info)

Succesvolle certificeringen in Nederland en België

Goed werkgeverschap zit in ons DNA. Alle medewerkers krijgen bij ons bijvoorbeeld altijd een arbeidsovereenkomst. Bikeshift laat zich periodiek en onafhankelijk controleren. In België is Bikeshift  nu voor onbepaalde tijd gecertificeerd. Maar ook in Nederland zijn we weer met vlag en wimpel geslaagd voor ons SNA- certificering. We hebben dus niet alleen oog voor onze groei, maar ook voor de groei en het welzijn van onze uitzendkrachten

Verlenging contract Cycloon 2024

De verlenging van ons preffered supplier contract met Cycloon tot eind 2024 is een bevestiging van het vertrouwen en de succesvolle samenwerking. De afgelopen maanden hebben we onze ondersteuning voor Cycloon geboden in nog meer steden in Nederland. Een hoogtepunt waar wij erg trots op zijn.(zie blog voor meer info)

Start nieuwe samenwerkingen

Bestaande klanten hebben we het afgelopen jaar flink kunnen helpen met hun bezorgingen. Daarnaast hebben we nieuwe opdrachtgevers gevonden. PostNL ondersteunen we landelijk, waarbij we hen met medewerkers helpen op meerdere plekken in de last mile delivery. Van Orderpicker en postbezorgers tot bestuurders van verschillende elektrische voortuigen. De samenwerking met PostNL maakt ons trots, ook omdat de dienstverlening zo voorspoedig verloopt.

Gedragscode voor fietskoeriers

Met diverse betrokken organisaties en bedrijven hebben we een ronde tafel gesprek gevoerd over een gedragscode voor fietskoeriers. Ons uitgangspunt daarbij is om de hele ‘markt’ te overtuigen van de noodzaak van goed werkgeverschap. Bikeshift blijft dit als onderdeel van onze missie uitdragen. Vervolgstappen willen we in het nieuwe jaar zetten. Met bestaande en nieuwe partners. Betrokkenen  die in 2023 met ons in gesprek waren ‘veel dank’.

We zijn ongelooflijk trots op de stappen die we, samen met onze partners, hebben gezet om een duurzame oplossing te bieden binnen de last mile delivery. Ook in 2024 zetten we deze missie voort waarbij we blijven focussen op goed werkgeverschap, voor al onze medewerkers en duurzaamheid. Samen met al onze partners kijken we met enthousiasme uit naar een mooi 2024. 

Bikeshift in 2023 in vogelvlucht

Lees ook